Om oss

Om oss

En fleksibel bedrift du kan stole på

Optimale løsninger

Hos oss treffer du ingen tung og byråkratisk organisasjon. Her er det korte beslutningsveier og en personlig tone. I vårt hus er det kundens individuelle behov som er drivkraften.

Vi er i skrivende stund 8 medarbeidere som alle legger vekt på effektive arbeidsmetoder som skal resultere i optimale løsninger for deg. Fornøyde kunder er vår beste garanti!

I de senere årene har hele Norge vært nedslagsfeltet, noen store prosjekter i Danmark har også blitt gjennomført. Space Glass & Byggmontering AS leverer og monterer alt innen skillevegger til kontorer.

  • Himlingsarbeider
  • Parkettlegging
  • Egenproduserte dører
  • Systemvegger
  • Egenproduserte glassvegger

Først og fremst er Space Glass & Byggmontering AS en servicebedrift som ønsker optimal tilrettelegging for deg. Det betyr at vi bistår med rådgivning i tillegg til levering og montering. God kunnskap og et bredt varesortiment er det vi legger størst vekt på.

Du får det som du vil ha det

Hos oss får du alle typer dører, glass og skyvedører samt forskjellige typer garderober i flere farger og tresorter.

Våre forskjellige moduler kan leveres i bøk, lønn, bjørk, hvit og flere fargekombinasjoner. Akrylglass, sotet og sandblåst glass. Gjennom seriøse leverandører og kvalitetsbevisste kunder har vi funnet de beste samarbeidspartnerne.

Vi satser på kvalitet i alle ledd fremfor billige løsninger!

Vår garanti

Ved å fremstå som en profesjonell aktør i et marked hvor konkurrentene er mange, har vi klart å opprettholde gode kunderelasjoner hele veien. Det betyr at vår erfaring og bredde stadig blir utfordret.

Vi er glade for den tilliten både kunder og leverandører har vist oss underveis. Stabile oppdrag beviser at vi har satset riktig – på oppgradering av kunnskap og metoder. For oss er det en ledetråd i et marked hvor konkurrentene stadig blir flere; at det nytter å levere kvalitet til riktig pris og tid!